La Verna (Toscana): ce să vezi

post-title

Ce este de văzut în La Verna, itinerariul care include principalele locuri de interes, inclusiv Sanctuarul Franciscan, Biserica Stigmatei, Cella di San Francesco și Sasso Spicco.


Informații turistice

În Casentino se ridică Monte Penna de La Verna, al cărui vârf de calcar, care face parte din Apeninele toscane cu cei 1289 metri deasupra nivelului mării, a fost donat în 1213 de contele Orlando Catani di Chiusi lui San Francesco d'Assisi, care a petrecut acolo. o lungă perioadă de singurătate și rugăciune, timp în care, în 1224, în culmea unei profunde experiențe mistice, a primit stigmatele care au făcut ca locul să fie sacru.

Sanctuarul franciscan din La Verna, care se află chiar sub vârful muntelui, s-a născut și își are rădăcinile în acest fascinant și misterios eveniment istoric.


Venind din spatele mănăstirii, intrați într-o piață unde se află biserica Santa Maria degli Angeli, construită în 1216, Muzeul Sanctuarului și biserica Maggiore, datând din secolele XIV și XV.

Ce să vezi

Printr-un coridor ajungeți la Biserica Stigmatei, datând din 1263, ridicată unde San Francesco a primit Stigmata.

De asemenea, puteți vizita peștera care a fost Cella di San Francesco, cu patul de piatră și Sasso Spicco, o stâncă uriașă proeminentă sub care a trăit Sfântul.

Sanctuarul din Verna, pe lângă faptul că este un loc sacru inserat într-un peisaj de mare interes naturalist, este important și din punct de vedere artistic, deoarece există colecții valoroase de teracotă Della Robbia, precum și fresce și alte opere de artă remarcabile. „art.

Pilgern Via Francigena - Organisation und Vorbereitung (Septembrie 2021)


Tag-Uri: Toscana
Top