San Ginesio (Marche): ce să vezi


post-title

Ce este de văzut în San Ginesio, itinerar care include principalele monumente și locuri de interes, inclusiv Spitalul Pelerinilor, Biserica Colegiată și Biserica San Francesco.


Informații turistice

Situat în Marche în provincia Macerata, din care se află 29 km, în San Ginesio se află zidurile care datează din secolele XIV și XV, ridicate cu scopul de a le întări pe cele anterioare ale secolului al XIII-lea.

Caracterizate de turnuri și balcoane, acestea includ Porta Picena din secolul al XIV-lea, care permite accesul în satul medieval.


Spitalul Pelerinilor este format dintr-o clădire construită la sfârșitul anilor 1200, caracterizată printr-un portic arcuit și o loggie din anii 1400.

Biserica din Sant'Agostino din secolul al XIII-lea, deși a fost restaurată, și-a păstrat intact stilul romano-gotic.

Ce să vezi

În fosta mănăstire augustiniană a secolului al XVII-lea este interesant de văzut marele claustru porticat și biblioteca municipală.


Biserica colegială romanică, cu fațadă gotică, are un interior cu trei nave și capele fresce, precum și o criptă în care pot fi admirate fresce din secolul al XIV-lea.

În Biserica din San Sebastiano, din secolul al XIV-lea, acum deconsolidată, se înființează Muzeul Civic cu galerie de artă, unde sunt expuse sculpturi și inscripții romante, relicve de pe etichete și resturi ale unui mormânt galic din secolul al IV-lea î.Hr., precum și tablouri foarte interesante.

În interiorul Bisericii San Francesco există fresce remarcabile pictate între secolele XIV și XV.

Tag-Uri: Marche
Top