Sas: check-in web, zbor și rezervare bagaje


post-title

SaS este compania aeriană cu sediul social din Suedia, la Stockholm. Constituie transportatorul de pavilion al Suediei, Danemarcei și Norvegiei, precum și a fost unul dintre membrii care au fondat Star Alliance, unul dintre cele mai mari și mai importante grupuri aeriene din lume.


Informații generale Sas

Butoanele la care se referă acest transportator aerian sunt aeroportul Stockholm Arlanda din Suedia, aeroportul Copenhaga Kastrup din Danemarca și aeroportul Oslo Gardermoen din Norvegia.

Originile istorice ale acestei companii aeriene datează de la 1 august 1946 când a fost semnat un acord important între transportatorii de pavilion aparținând celor trei națiuni scandinave pentru extinderea traficului aerian intercontinental cu zboruri care pleacă și sosesc din și către Scandinavia.


O altă cotitură în soarta acestei companii a fost în iunie 2001, cu listarea la bursă: cele trei guverne au păstrat 50% din acțiuni, în timp ce restul a fost pus pe piață la dispoziția investitorilor interesați.

Destinațiile gestionate de zborurile aeriene Sas divizate în procente

- 51,6% Europa


- 26,6% Atlanticul de Nord

- 21,8% Extremul Orient

Pentru mai multe informații despre check-ul web Sas, online, rezervarea zborurilor, bagajele de mână și contactele accesați direct site-ul companiei.

NYSTV - Real Life X Files w Rob Skiba - Multi Language (Iulie 2022)


Tag-Uri: linii aeriene
Top