Lacul Lucerna: turul satelor Lacului Lucerna


post-title

Lacul Lucerna este unul dintre cele mai mari lacuri din Elveția centrală, care reprezintă, de asemenea, o stațiune turistică renumită datorită frumuseții locului, combinată cu prezența unităților și hotelurilor.


Lacul Lucerna

Suprafața lacului se întinde pe aproximativ o sută paisprezece kilometri pătrați la puțin peste patru sute de metri deasupra nivelului mării cu o adâncime care în unele puncte atinge două sute paisprezece metri.

Cu o vedere aeriană, realizăm cât de zguduită este forma ei, cu diverse ramificații, care ajunge în orașul Lucerna și munții din apropiere.


Este situat în centrul celor trei cantoane elvețiene Uri, Schwyz, Unterwalden și în cantonul Lucerna; de-a lungul țărmului lacului există câteva țări străvechi, printre care Küssnacht, Weggis, Vitznau, Gersau, Brunnen, Altdorf, Buochs, Treib și lunca Grütli, care ar reprezenta în mod tradițional locul unde a fost fondată Confederația Elvețiană.

Râul Reuss este principala intrare a lacului care intră în Flüelen în cantonul Uri și iese în Lucerna.

Pe lângă acestea, râurile Muota din Brunnen, Engelberger Aa din Buochs ​​și Sarner Aa din Stansstad intră și în lac.


Turul lacului din cele 4 cantoane

În jurul lacului există un drum șerpuitor care vă permite să completați întregul tur, în timp ce în diversele orașe și orașe ale lacului există servicii de vaporetto disponibile pentru a vă deplasa de la o bancă la alta.

Cea mai importantă locație este Lucerna, care reprezintă capitala cantonului cu același nume și este situată pe malul lacului din nord-vestul.

În partea antică a orașului există diverse muzee de vizitat și, de asemenea, unele evenimente tipice sunt organizate anual, inclusiv carnavalul Lucernei, cu o paradă cu multe costume artistice, festivalul de desene animate și festivalul de muzică contemporană.

Quando i sogni si avverano!! Bellissimi funghi Porcini top luglio 2019 raccolti con Pedro (Iulie 2022)


Tag-Uri: Elveția
Top